Begeleiding en advies

Begeleiding
Omdat bouwen en zeker het plaatsen van systeemvloeren, stapelblokken en L elementen voor de meeste eigenbouwers en doe-het-zelvers geen alledaagse bezigheid is, bieden wij een persoonlijke service omtrent het leveren, uitvoeren en het plaatsen van systeemvloeren, L elementen en stapelblokken, ook het overleggen en het plannen van uw project en waar nodig kostenbesparende en alternatieve middelen toe te passen is mogelijk.

Transport

Producten van BPO worden door onze huis transporteur met de meeste zorg en precisie vervoerd van de productie locatie tot aan de bouwplaats. Door de jarenlange ervaring en vakkundige kennis is uw product in goede handen.

Mochten er onverhoopt vragen zijn of evt. klachten over het geleverde product gelieve deze kenbaar te maken aan de transporteur. De chauffeur zal dan met ons contact opnemen omtrent deze vragen of evt. klachten, zodat deze indien mogelijk snel worden opgelost.Een aantal vaste wagens die voor ons rijden hebben pin apparatuur aan boord, mocht door de drukte of een door de planning ingehuurde vrachtwagen gunstiger in de route komen kan het zijn dat er geen pin apparaat in de wagen aanwezig is, wij vragen de dag voor levering om evt. het bedrag te storten op onze bankrekening onder vermelding van factuurnummer of eventueel het bedrag contant aan onze chauffeur te betalen, onze chauffeur tekent de rekening voor voldaan af en indien nodig ontvangt u van ons een schriftelijke bevestiging of een geschreven reçu van onze chauffeur wij vragen hiervoor uw begrip.

Begeleiding
Begeleiding

Bouwproductenonline.nl levert uitsluitend met opleggers van 16 meter lang met stuurbare –achter assen gelieve bij de bestelling hiermee rekening te houden.
De chauffeur bepaald uiteindelijk of hij wel of niet de bouwplaats kan bereiken.
Tussen bestelling en levering houden wij in regel 5 werkdagen aan. ( mits deze producten op voorraad zijn) en na ondertekening van onze leveringsbevestiging.

KLEINE ORDERS

Bouwproductenonline behoudt zich het recht om een toeslag te rekenen op de transportkosten voor kleine orders. Dit geven wij u dan aan in de offerte.

Plaatsing

Op aanvraag plaatsen wij de vloerelementen, stapelblokken en L elementen met vakkundig personeel en onze vaste kraan verhuurder, Of plaatsen wij zelf met eigen vrachtwagen, hoogwerker of graafmachine. Door ons uitgebreide assortiment kranen en ander hijsmaterieel hebben wij altijd de juiste oplossing voor uw project ter beschikking. Dit heeft ook een kosten besparende uitwerking op uw project.

 

Bestelproces

Nadat u het bestelformulier heeft ingevuld, voor een evt. te leveren bestelling nemen wij de zelfde dag met u contact op en krijgt u van ons een opdrachtbon.
Indien alles wat u besteld heeft, of waar u een offerte voor hebt aangevraagd op deze bevestiging is vermeld gelieve deze getekend voor akkoord te retourneren. wij nemen dan zo vlug mogelijk contact met u op voor een datum te bevestigen voor de levering.
Wilt u alleen een offerte: maak het kenbaar op het bestelformulier en zolang u dit formulier niet getekend retour stuurt is het voor ons een vrijblijvende offerte.

 

Betaling:

Betalen kan als volgt:

1. Betaling per bank vooraf
– U kunt het geld overmaken naar ons rekeningnummer onder vermelding van Naam en factuurnummer

2. Betaling aan chauffeur: Via pin
– In de meeste gevallen heeft de chauffeur mobiele pin-apparatuur in de wagen (indien dit niet het geval is wordt dat bij het inplannen van uw bestelling al doorgegeven) zodat u voldoende tijd heeft om een andere optie van betaling te kiezen.

3. Betaling aan chauffeur: Contante betaling
– Wilt u contant aan de chauffeur betalen kan dat ook, onze chauffeur tekent de rekening en leverbon af voor het te ontvangen bedrag.

 

Klachten:

Bouwproductenonline.nl probeert een zo goed mogelijke service te bieden, door het leveren van uitsluitend A producten en producten die voorzien zijn van een komo keur en een kiwa keur label. Ondanks het feit van het uitsluitend leveren van A kwaliteit producten kan het voorkomen dat u niet tevreden bent met uw aankoop.
Wij vragen dan ook of uzelf of iemand anders aanwezig te zijn op de dag van levering.
Wij vragen u om tijdens het lossen van de vrachtauto de producten visueel te controleren op kleur –(vooral bij siergrind, bestrating en gevelstenen) indien deze niet volgens uw verwachting zijn moet u dit melden tijdens het lossen) aan de chauffeur zodat deze klacht uitgesloten wordt.
Ook worden de producten visueel aan de buitenkant gecontroleerd, door onze chauffeur en de opdrachtgever op kleur, aantal, breuk en beschadigingen.
Indien het product voldoet aan uw verwachtingen omtrent kleur enz. wordt dit op de leverbon vermeld.
Klachten over verkeerde kleur of aantal worden na het ondertekenen van de leverbon niet meer in behandeling genomen.
Anders is het als de kleuren in de verpakking sterk verschillen ( productfouten) dan kan wel een klacht worden ingediend.
Reclamaties over het product of breuk binnen in de verpakking en beschadigingen die van de buitenkant niet zichtbaar zijn gelieve deze meteen te melden aan betonproductenonline.nl, zodat wij deze voor u kunnen oplossen.

 

Laagste prijsgarantie:

garantie
Bouwproductenonline.nl garandeert u de laagste prijsgarantie.
Door de scherpe inkoop van onze A keuze materialen die voorzien zijn van de in Nederland vereiste certificering en het zo efficiënt mogelijk plannen van onze huistransporteurs en te kiezen voor een hoge beladingsgraad van onze vrachtwagens proberen wij u deze producten voor een zo gunstig mogelijke prijs aan te bieden.
Mocht er ondanks onze inspanningen elders een aanbieder goedkoper zijn met een exact hetzelfde product, of kunt u ons aantonen dat het product elders goedkoper is krijgt u het product na bestelling bij ons aan de zelfde prijs en een extra korting van 3 % op het Totaalbedrag excl. btw.
Voorwaarden:

– het moet gaan om exact hetzelfde product ( merknaam, afmetingen enz.)
– Het moet een product zijn met een Nederlandse toelating CE keur – Komo keur of kiwa keur
– Aangeboden worden door een erkende bouwmaterialen handel of webschop
– Het moet gaan om uitsluitend A kwaliteit producten.
– Het moet voor B.P.O. controleerbaar zijn d.m.v. een advertentie of offerte
– Het moet aangeboden worden door een Nederlands bedrijf en niet door een particulier.
– Uitgesloten zijn opheffingsverkopen- demo- of restpartijen.
– Medewerkers van bouwproductenonline.nl bepalen of u in aanmerking komt voor de korting. Voor vragen bel met bouwproductenonline.nl.

 

Levering:

Na ondertekening en het retourneren van de leveringsovereenkomst proberen wij de producten binnen 5 werkdagen te leveren, dit geld niet voor Systeemvloeren zoals breedplaatvloeren en kanaalplaatvloeren en andere producten die op maatwerk geproduceerd worden.
Op de offerte en leveringsovereenkomst staat de levertijd vermeld, is dit te lang kan er in sommige gevallen met de afdeling planning een andere oplossing gevonden worden.
Het motto van ( gaat niet bestaat niet) en ( simpel, helder en duidelijk) proberen wij voor iedere klant een goede oplossing te vinden.
De planning bepaald de dag van levering, waarna de chauffeur u belt (op een door u aangegeven tijdstip) voor levering dat hij op een bepaald tijdstip bij u zal zijn.
Door onze planning wordt al aangegeven hoe laat de transporteur ongeveer bij u is.
De chauffeur belt u hoe laat hij er exact is.
Bij de aanvraag van een offerte of een bestelling kijken wij via Google maps de situatie bij u in de straat, is het voor ons niet duidelijk vragen wij u om informatie betreffende de actuele verkeerssituatie en vragen wij u in sommige gevallen om een foto te mailen betreffende bereikbaarheid op het leveradres.
Let op: wij leveren alleen met opleggercombinatie`s met kraan ( 16 meter lang met stuurbare assen)

 

Retourneren:

Bouwproductenonline.nl neemt geen producten retour.
Betreft het een klacht over het product bij levering ( bij het visueel controleren) op kleur, breuk en beschadigingen en komen bouproductenonline.nl en de klant niet op het tijdstip van levering tot een oplossing nemen wij de goederen retour.

 

Leveringsvoorwaarden:

Op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing en de algemene voorwaarden voor de levering van betonproducten (2007).
Zoals gezamenlijk opgesteld door Bouwend Nederland en de Bond van Fabrikanten van Betonproducten in Nederland (BFBN)

 

Contact Form Powered By : XYZScripts.com