Bekistingsblokken

Principe:

De holle betonblokken worden gestapeld op een gewapende ondergrond. Deze worden droog op elkaar gestapeld (zonder mortel dus, behalve de eerste laag) en achteraf volgestort met beton. Indien deze o.a. als keermuur of als muur voor zwembad worden gebruikt, is het nodig deze te wapenen volgens de wapeningstabel, ter verkrijgen bij ons. Een gevulde stapelblok is niet waterdicht.

Eenvoudig:

Het stapelen van de blokken vergt geen speciale vakkennis.
Het vullen van de blokken:
– waar het kan rechtstreeks met mixer of trechtersilo.
– ofwel met kleine aangepaste betonpomp die zelfs toelaat tot op de meest onbereikbare plaatsen de blokken te vullen.

Snel:

Meer dan 40m² blokken worden per man en per dag geplaatst, afhankelijk van de werforganisatie, terwijl gemiddeld 50 à 60m² blokken worden gevuld per uur, naargelang 17,5cm of 30cm breed.

Kwaliteit:

De blokken hebben zeer nauwkeurige afmetingen en laten toe volledig vlakke muren met een volledig homogeen oppervlak te bekomen (geen mortelvoeg), wat het pleisterwerk vergemakkelijkt en verbetert. Grote drukvastheid en stevigheid door mogelijkheid tot wapening. Dankzij het stapelen worden er hellende kanalen gevormd die ervoor zorgen dat het beton langzaam tot op de bodem van de wand wordt gedreven. Een ideale verwerkbaarheid van het beton is hierbij van essentieel belang.

  Uw Naam

  Uw e-mail

  Uw postcode

  Uw telefoonnummer

  Bericht

  Contact Form Powered By : XYZScripts.com