Kanaalplaten

Kanaalplaten_1

Kanaalplaten_2

Kanaalplaten_3

Kanaalplaatvloeren
Bpo biedt u een breed scala KOMO-gecertificeerde systeemvloeren met elk zeer specifieke kenmerken en voordelen. De voorgespannen en de gewapende kanaalplaatvloeren kunt u toepassen als verdieping- en begane grondvloer (met of zonder isolatie) in zowel de woning- als utiliteitsbouw.

De elementen hebben een breedte van 1200 mm of bij gewapende elementen een breedte van 600 mm.
Ze worden gebruikt in toepassingen waar grote overspanningen, zware belastingen en/of daar waar kleine constructiehoogtes gevraagd worden. De kanaalplaat biedt u een snelle en efficiënte manier van bouwen.
Wanneer de kanaalplaatvloeren worden geïsoleerd, worden ze voorzien van een fabrieksmatig aangebracht brandvertragend isolatiemateriaal (EPS). Ze zijn leverbaar met verschillende RC-waarde’s met bijbehorende isolatiedikte.

Voorgespannen kanaalplaat:

Begane grondvloer en verdiepingsvloeren in woning- en utiliteitsbouw. Daar waar grote overspanningen en hoge belastingen gerealiseerd moeten worden.
Door de snelle montage, korte levertijd, gladde onderzijde en goede thermische en akoestische waarden wordt veelal voor deze vloer gekozen.
Voorgespannen kanaalplaat vloeren worden individueel gewapend volgens de berekening van de constructeur.
De toegepaste strengen zijn 6.9 of 9.3 of 12.5 mm van de kwaliteit FeP1860.
Betonkwaliteit: De sterkte van het beton is C45/55 of C53/65 conform NEN-EN 206-1 en NEN 8005. Opbuigings verschillen met naastgelegen elementen kunnen voor het vullen van de voegen gereduceerd worden. Bij dakconstructies kan de ombuiging in de loop van de tijd toenemen, houd hier rekening mee met de bouwkundige aansluitdetails. De kanaalplaten zijn voorgespannen, dus moet er rekening gehouden worden met enige zeeg, afhankelijk van de lengte, breedte en spanwapeningpatroon. Opbuigings verschillen met naastgelegen elementen kunnen voor het vullen van de voegen gereduceerd worden. Bij dakconstructies kan de opbuiging in de loop van de tijd toenemen, houd hier rekening mee met de bouwkundige aansluitdetails.

Gewapende Kanaalplaatvloeren:

Begane grondvloer en verdiepingsvloeren in woning- en utiliteitsbouw. Grote of kleine verbouwingen tussenvloeren in bedrijfsruimtes.
Deze vloeren worden op voorraad geproduceerd, eventuele grotere belastingen Kunnen door evt. druklagen opgevangen worden,
Levertijd is doorgaands 7 werkdagen incl. transport, tekeningen en berekeningen.
Deze vloeren zijn ook leverbaar met isolatie ze zijn doorgaans makkelijker te plaatsen i.v.m. smallere plaatlengtes en kleinere overspanningen.

Bpo Montageteam:
Ook bestaat er de mogelijkheid om uw kanaalplaat en breedplaatvloer te laten plaatsen door ons montage team. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over kraankosten, afstemming van het transport, huur van de klemmen en het vakkundig plaatsen van de vloeren.


  Uw Naam

  Uw e-mail

  Uw postcode

  Uw telefoonnummer

  Bericht

  Contact Form Powered By : XYZScripts.com